Qui som

Des de l’Associació Catalana per la Pau i la Fundació Pau i Solidaritat de CCOO organitzem conjuntament les Brigades de Solidaritat en un espai d’entesa, col·laboració i treball en xarxa.

L’Associació Catalana per la Pau neix l’any 1990, impulsada per un col·lectiu d’homes i dones, vinculats a diverses organitzacions i moviments socials compromesos en la lluita per la pau i el desarmament i en la transformació de les relacions Nord-Sud del planeta. Som una organització compromesa en la transformació de les condicions de vida de les poblacions més desafavorides i en l’assoliment d’estructures socials més justes, la plena expressió dels drets individuals i col·lectius, i l’erradicació de la pobresa.

La Fundació Pau i Solidaritat neix l’any 1991 per part del sindicat Comissions Obreres de Catalunya. Té com a centre de la seva actuació la defensa dels drets humans laborals arreu del món, realitzant accions de cooperació per al desenvolupament en els països on es detecta una major vulneració d’aquests drets, així com campanyes de sensibilització i educació per al desenvolupament per tal de sensibilitzar els treballadors i treballadores del nostre país.