L’Associació Catalana per la Pau i la Fundació Pau i Solidaritat de CCOO han obert ja el període d’inscripció per a les Brigades de Solidaritat 2017, una oportunitat per entendre de primera mà la realitat que es viu als països del Sud (Colòmbia i Palestina). Durant els proper mesos es realitzaran diverses xerrades informatives en les quals es detallaran els projectes que es duran a terme i tots els requisits formals per la inscripció.

Un cop s’hagi participat a una de les xerrades, els interessats tindran la possibilitat d’omplir el formulari d’inscripció per fer una primera entrevista. A finals d’abril es formaran les Brigades de Solidaritat, que hauran d’assistir a un cap de setmana de formació.

El primer grup es desplaçarà a Colòmbia per reunir-se amb les principals organitzacions sindicals i de Drets Humans a Bogotà i per interactuar amb diferents comunitats de base camperola. El segon grup viatjarà a Palestina per, de la mà de Palestinian Union Farmers, reunir-se amb els líders de les cooperatives de Jenin, Jericho, Ramallah i Tulkarem.

T’esperem el dimarts 31 de gener a les 19h a la sala de l’Espai Assemblea, Via Laietana 16, per participar de la primera sessió informativa.

Xerrades informatives

Via Laietana, 16, 08003 Barcelona. Metro Jaume I.

  • Dimarts 31 de gener a les 19h.
  • Divendres 17 de febrer a les 19h.
  • Divendres 10 de març a les 19h.
  • Dimecres 26 d’abril a les 19h

Pots trobar més informació sobre com participar a les Brigades 2017 en aquest enllaç.