Colòmbia

És una organització que defensa i promou els drets humans, i que treballa en la defensa del dret a la terra i els drets fonamentals bàsics i per la construcció de la pau. Els seus objectius principals són diversos i van des d’encapçalar processos de promoció, prevenció i protecció dels drets humans a oferir serveis jurídics, passant per fer capacitacions, enfortiment cooperativista, assessories, denúncia, acompanyament organitzatiu, interlocució i incidència política.

Tot plegat, per aconseguir contribuir al compliment dels drets de la població colombiana mitjançant la materialització d’un projecte de societat justa, democràtica, participativa i plural, des del punt de vista de la justícia social i la defensa de la vida i el territori.

On?

Les persones voluntàries arribaran a la ciutat de Bogotà i després viatjaran als departaments del Meta i de Casanare.

Quan?

Tres setmanes al mes d’agost.

Què?

Les brigadistes es reuniran amb diferents comunitats de base camperola i mantindran trobades amb els i les dirigents de les Juntes d’Acció Comunal i persones defensores de drets humans de la regió. A la ciutat de Bogotà, la brigada es trobarà amb les principals organitzacions de drets humans i sindicals.

Durant l’estada a terreny, el grup de brigadistes farà difusió tant de la Brigada com de la situació actual del país i de l’entitat sòcia local a través de les xarxes socials i la web. Alhora es recopilarà informació i material gràfic per ser usat, posteriorment, com a material de sensibilització.

Les activitats i llocs que estiguin programats estan subjectes a canvis per qüestions de disponibilitat de l’entitat sòcia local i per la situació del país en aquell moment.