La contrapart de la Brigada a Palestina és:

PFU – Palestinian Union Farmers

La PFU és una organització no governamental que treballa donant suport als agricultors i agricultores palestins. El seu principal objectiu és ajudar a les cooperatives agrícoles per defensar els seus drets.

Desde la seva creació al 1993, la PFU ha implementat diferents projectes de desenvolupament com l’enfortiment de les cooperatives, microcrèdits, la producció de l’oli d’oliva, respostes davant d’emergències, millora de les condicions de salut, amb l’objectiu de millorar el desenvolupament econòmic del sector agrícola palestí, i proveir igualment serveis a la pagesia palestina que està enfrontant dificultats econòmiques, socials i financeres. La PFU és impulsora en el territori palestí de l’agricultura ecològica, treballant sempre amb un respecte amb el medi ambient.

On?

La Brigada se situarà a Ramallah, des d ‘on es viatjarà a les ciutats de Jenin, Jericho, Tulkarem, Hebrón i Jerusalem. *

Quan?

Es realitzaran dues brigades, de dues setmanes i mitja. Una al juliol i una a l’agost.

Què hi farem?

Les persones voluntàries es reuniran amb els líders de la PFU i de les cooperatives de Jenin, Jericho, Ramallah i Tulkarem, on s’exposaran casos concrets de la situació de vulneració del dret a la terra per part de l’estat d’Israel, així com amb altres ong’s palestines, grups de dones, organitzacions sindicals, i activistes de l’organització Stop the Wall, amb qui es coneixerà de primera mà la resistència del poble palestí. *

Durant l’estada es realitzaran articles, reportatges fotogràfics i s’actualitzarà el blog estiudesolidaritat.cat. Alhora es realitzarà la gravació d’un vídeo documentant la situació actual de vulneració del dret a la terra a Palestina, que s’editarà posteriorment des de Barcelona.

* Les activitats i llocs que es visitaran estan subjectes a canvis per qüestions de disponibilitat de la contrapart i situació actual del país.